Nieuws

Mondkapje op in de praktijk

In verband met de toename van het aantal coronagevallen hebben wij besloten het dragen van een mondkapje verplicht te stellen. Ook in de wachtkamer. Ook is het echt niet meer toegestaan met meerdere mensen op een afspraak te komen, ook niet in de wachtkamer. Bent u toch met meer, dan verzoeken wij de exta mensen even buiten te wachten. Verder adviseren wij u met pin en indien mogelijk contactloos af te rekenen.

Op deze manier hopen we dat we met zijn allen gezond blijven en voor uw huisdier kunnen blijven zorgen.

Aangepaste openingstijden coronavirus

In verband met organisatorische omstandigheden rondom het coronavirus zijn wij gedurende de maand mei op donderdagochtend gesloten. U kunt ons wel bereiken voor spoedgevallen. De rest van de week staan wij met ons team voor u klaar voor de medische zorg van uw huisdier!

Maatregelen Coronavirus

Beste baasjes, lieve patiëntjes,

Helaas worden we geconfronteerd met een situatie waardoor onze samenleving op zijn kop staat. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en maatregelen om de verdere verspreiding van het Corona virus te beperken. Bovenop onze normale (hygiënische) manier van werken, maken wij momenteel meerdere keren per dag de deurklinken en andere oppervlaktes zoals het pinapparaat en de balie schoon. Alles gaat bij ons op afspraak zodat u nooit in een overvolle wachtkamer hoeft te wachten. Naast het pinapparaat staat een desinfectiepompje waarmee u uw handen kunt ontsmetten voor u pint. Ook houden wij ons aan de adviezen van het RIVM, waaronder het afzien van handen schudden.

Helaas kunnen wij op dit moment geen huisbezoeken laten plaats vinden.

Wij willen voorkomen dat er teveel mensen op hetzelfde moment in de wachtkamer aanwezig zijn. Daarom is het even niet mogelijk om online een afspraak te maken. U kunt telefonisch wel afspraken inplannen met ons team.

We staan uiteraard nog steeds klaar voor de noodzakelijke medische zorg voor uw huisdieren. Daarom willen we u vragen om de aanpassingen die we de komende weken inzetten, te respecteren en te handhaven.

Hoe kunt u zelf uw steentje bijdragen?

  • Voelt u zich grieperig, kom dan alstublieft niet zelf met uw huisdier zonder dit met ons te overleggen. Zelf kunt u eventueel via de telefoon uw verhaal vertellen zodat wij alle nodige informatie hebben.
  • Laat zoveel mogelijk andere huisgenoten thuis, het is beter om niet met de hele familie naar de praktijk te komen. Zeker nu de kinderen niet naar school moeten is een bezoekje een leuke activiteit, echter is dit nu wel af te raden. Dus niet meer dan 1 begeleider per huisdier.
  • Betaal niet met contant geld, maar per pin. En dan het liefste contactloos. Contant geld kunnen wij op het moment niet aannemen.
  • Het kan zijn dat we u adviseren uw niet-spoedeisende afspraak uit te stellen naar een later tijdstip.
  • Wilt u liever eerst even overleggen over de gezondheid van uw huisdier dan kan dit telefonisch of via onze whatsapp.

Het strategisch doel van dit alles is het verkleinen van de kans op besmetting. Als het reproductiegetal kleiner wordt dan 1, dan sterft de epidemie uit.

Het verkleinen van het individuele besmettingsrisico heeft als 2e doel het vertragen van de verspreiding. Daardoor worden gezondheidsinstellingen minder overbelast en geeft het tijd een oplossing te vinden voor deze ziekte.

Als uw huisdier medische zorg nodig heeft, dan is het belangrijk dat u contact met ons opneemt en u een afspraak maakt!

Mocht het zijn dat onze maatregelen aangescherpt worden, laten we het u zo snel mogelijk weten.

Bedankt voor uw begrip!

Openingstijden feestdagen

Rond de feestdagen hebben wij een paar aanpassingen in de openingstijden.

  • Dinsdag 24 december 9.00 – 13.00 uur
  • Woensdag 25 en donderdag 26 december gesloten
  • Dinsdag 31 december 13.00 – 14.00 enkel spoed en advies vuurwerkangst
  • Woensdag 1 januari gesloten

Voor spoedgevallen is er steeds een dierenarts bereikbaar

5 december Sinterklaasavond, bij ons ook voor de dieren!!

5 december is het weer pakjesavond. Sinterklaas komt hopelijk ook dit jaar weer wat cadeautjes brengen voor de patienten van onze praktijk. Kom jij ook het voerbakje zetten van je huisdier??

Voor alle ingeschreven dieren van de praktijk

November seniorenmaand 2019

Vorig jaar hebben wij voor de 1e keer de seniorenmaand georganiseerd. Dit was een groot succes, vele seniordieren vonden de weg naar onze praktijk. Een deel van hen was kerngezond! Maar ook waren er dieren die toch tegen wat ouderdomsproblemen aanliepen. Doordat we er in een vroeg stadium bij waren konden de meeste van deze patienten behandeld worden en gaat het nu weer goed met ze.

Daarom dit jaar opnieuw een seniorenmaand voor de oudere hond en kat! Dieren vanaf 8 jaar leeftijd mogen gebruik maken van onze gratis gezondheidscheck. Grote hondenrassen komen al vanaf 7 jaar in aanmerking. Mocht u dier naar aanleiding van het seniorenconsult een behandeling of onderzoek nodig hebben, dan krijgt u hier seniorenkorting op gedurende de maand november. De seniorenchecks vinden plaats op donderdag van 14.30 tot 15.30 uur en op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur. Uw dier ontvangt na het consult ook nog een goodybag!

Online afspraken maken

Buiten de openingstijden afspraken maken! Nu doet u dit wanneer het u uitkomt. Vanaf heden is het mogelijk om online afspraken in te plannen. U kunt dit doen via de button in de home page, via facebook, of via onderstaande QR code.

1 juni 2019 gaat onze nieuwe website online. We zijn trots op het resultaat. We hopen nog meer inzicht te geven in wie we zijn en wat we doen. Dit onder andere door ook meer gebruik te maken van social media. Sinds kort zijn we naast facebook ook te vinden op instagram. Ook volgen er nieuwe mogelijkheden om ons nog toegankelijker te maken. Zo kun je nu ook whatsappen met de dierenarts voor bestellingen en kleine vragen, bekijk de voorwaarden op onze homepage. Ook volgt op korte termijn de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Zodat u dit voortaan ook heel makkelijk buiten de openingstijden kunt doen. Een nieuw jasje met wat aanpassingen om het voor u makkelijker te maken. De pagina’s met informatie over uw huisdier per diersoort zullen ook verder uitgebreid worden.