Nieuws

Openingstijden feestdagen

Rond de feestdagen hebben wij een paar aanpassingen in de openingstijden.

  • Dinsdag 24 december 9.00 – 13.00 uur
  • Woensdag 25 en donderdag 26 december gesloten
  • Dinsdag 31 december 13.00 – 14.00 enkel spoed en advies vuurwerkangst
  • Woensdag 1 januari gesloten

Voor spoedgevallen is er steeds een dierenarts bereikbaar

5 december Sinterklaasavond, bij ons ook voor de dieren!!

5 december is het weer pakjesavond. Sinterklaas komt hopelijk ook dit jaar weer wat cadeautjes brengen voor de patienten van onze praktijk. Kom jij ook het voerbakje zetten van je huisdier??

Voor alle ingeschreven dieren van de praktijk

November seniorenmaand 2019

Vorig jaar hebben wij voor de 1e keer de seniorenmaand georganiseerd. Dit was een groot succes, vele seniordieren vonden de weg naar onze praktijk. Een deel van hen was kerngezond! Maar ook waren er dieren die toch tegen wat ouderdomsproblemen aanliepen. Doordat we er in een vroeg stadium bij waren konden de meeste van deze patienten behandeld worden en gaat het nu weer goed met ze.

Daarom dit jaar opnieuw een seniorenmaand voor de oudere hond en kat! Dieren vanaf 8 jaar leeftijd mogen gebruik maken van onze gratis gezondheidscheck. Grote hondenrassen komen al vanaf 7 jaar in aanmerking. Mocht u dier naar aanleiding van het seniorenconsult een behandeling of onderzoek nodig hebben, dan krijgt u hier seniorenkorting op gedurende de maand november. De seniorenchecks vinden plaats op donderdag van 14.30 tot 15.30 uur en op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur. Uw dier ontvangt na het consult ook nog een goodybag!

Online afspraken maken

Buiten de openingstijden afspraken maken! Nu doet u dit wanneer het u uitkomt. Vanaf heden is het mogelijk om online afspraken in te plannen. U kunt dit doen via de button in de home page, via facebook, of via onderstaande QR code.

1 juni 2019 gaat onze nieuwe website online. We zijn trots op het resultaat. We hopen nog meer inzicht te geven in wie we zijn en wat we doen. Dit onder andere door ook meer gebruik te maken van social media. Sinds kort zijn we naast facebook ook te vinden op instagram. Ook volgen er nieuwe mogelijkheden om ons nog toegankelijker te maken. Zo kun je nu ook whatsappen met de dierenarts voor bestellingen en kleine vragen, bekijk de voorwaarden op onze homepage. Ook volgt op korte termijn de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Zodat u dit voortaan ook heel makkelijk buiten de openingstijden kunt doen. Een nieuw jasje met wat aanpassingen om het voor u makkelijker te maken. De pagina’s met informatie over uw huisdier per diersoort zullen ook verder uitgebreid worden.