Tarieven

Bij veel praktijken treft u een prijslijst aan van de meest voorkomende behandelingen, zoals de inentingen of bepaalde operaties. Bij ons niet. We leggen u graag uit waarom:

Dieren zijn niet te standaardiseren. Er is een grote verscheidenheid tussen dieren, zowel bij katten als bij honden. Er zijn zeer veel verschillende rassen met hun bijkomende kenmerken en gebreken.

Wat wij belangrijk vinden is de kwaliteit die wij bieden. Denk hierbij aan de tijd die we besteden aan u en uw huisdier. Wordt bij het consult en de enting uw dier grondig bekeken en is er nog ruimte voor vragen? Of staat u al na 5 minuten buiten. We zijn trots op de verblijfplaatsen voor onze patiënten. Goed zichtbaar, schoon, rustig en voorzien van een lekker kleedje. Als een patiënt komt voor een operatie vinden we het belangrijk dat deze prettig bij ons verblijft in een comfortabel verblijf. Operatie kosten worden individueel bepaald, mede bepaald door gewicht, leeftijd en de verwachte tijd die nodig is voor de operatie. Geen operatie is namelijk hetzelfde en daarom werken wij niet met standaardprijzen. Wij brengen u alleen in rekening wat we bij úw dier hebben gedaan of gebruikt. Als uw huisdier komt voor een operatie krijgen hij of zij een combinatie van verschillende middelen, zodat de ideale pijnbestrijding wordt bereikt. Vervolgens wordt hij/zij onder narcose gehouden d.m.v. gas anesthesie met bewaking. Dit is de meest veilige en best te reguleren narcose. Je hoeft niet bang te zijn dat de narcose begint uit te werken en het dier wakker wordt tijdens een operatie.

Wij geven de voorkeur voor veiligheid en kwaliteit en daar hangt soms ook een prijskaartje aan vast. Kiest uw dierenarts voor narcose met de veiligste en nieuwste (duurdere) middelen of voor de oudere, minder veilige (en goedkopere) middelen? Worden al deze aspecten ook mee genomen in de keuze die u maakt, of alleen de prijs? Prijs en kwaliteit gaan vaak samen. En baseer uw keus niet op prijs alleen, maar ook op het gevoel dat een praktijk u geeft. De zorg die wij bieden is maatwerk. Daarom informeren we naar de levenswijze van uw huisdier. Gaat hij/zij naar shows, gaat hij/zij naar buitenland en welke landen? Gaan ze mee met een uitlaatservice? Ook voor katten zijn er meerdere vaccinatie protocollen. Daarom kunnen wij niet een standaard prijs geven voor een enting. Ook voor preventieve zorg met betrekking tot parasieten zijn er veel mogelijkheden en die bespreken we graag met u. Het is altijd mogelijk om een kostenraming bij ons aan te vragen om een idee te krijgen van de verwachte kosten voor een behandeling of operatie van uw huisdier. Het blijft een inschatting, dus de werkelijke kosten kunnen wat hoger óf lager uitvallen. Maar zo heeft u wel een reëel beeld van wat u ongeveer kunt verwachten.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other